Tai ypatingas, bendradarbiaujant su LDK palikuonimis sukurtas meniu, kuris mus nukelia į didžiosios kunigaikštystės laikus, kai valgoma buvo rankomis, o staltiesės tarnavo kaip rankšluostėliai nusivalyti maisto likučius nuo rankų. Ypatingą atmosferą sustiprina prieš puotą ekskursija su gidu po istorines Kauno vietas, o vaišių metu gidės pasakojimai ne vieną priverčia pasijausti viduramžių didiku.
Tai puiki pramoga ne tik Kauniečiams bet ir atvykstantiems į Laikinąją sostinę pasisvečiuoti. Pažinti Kauno didybę ir maistą, kuriuo mėgavosi kunigaikščiai!
*Užsakymai priimami grupėms nuo 10 asmenų.
LDK palikuonys
LDK palikuonys: 1 variantas
Kaina nurodyta vienam žmogui, minimalus užsakymas 10 žmoniu.
- Naminė gira
- Vietoje kepta ruginė duona su varškės – žalumynų užtepėle ir žaliuoju sviestu
- Barščių lapų sriuba su miško grybais
- Kiaulės šmotas krienų-migdolų padaže su apkeptomis bulvėmis ir troškintais kopūstais
- Arba vegeteriškas : Ruginė lazanija su baltuoju sūriu (skryliai)
- Naminis meduolis pagal senovės receptą
- Žolelių arbata
LDK palikuonys: 2 variantas
Kaina nurodyta vienam žmogui, minimalus užsakymas 10 žmoniu.
- Naminė gira
- Vietoje kepta ruginė duona su varškės – žalumynų užtepėle ir žaliuoju sviestu
- Sterkas arba menkė su lazdynų riešutų plutele ir pasternokų kremu
- Barščių lapų sriuba su miško grybais
- Kiaulės šmotas krienų-migdolų padaže su apkeptomis bulvėmis ir troškintais kopūstais
- Ruginiai blyneliai su baltuoju sūriu ir medumi
- Žolelių arbata
LDK palikuonys: 3 variantas
Kaina nurodyta vienam žmogui, minimalus užsakymas 10 žmoniu.
- Naminė gira
- Vietoje kepta ruginė duona su varškės – žalumynų užtepėle ir žaliuoju sviestu
- Alaus sriuba su vėžių uodegėlėmis
- Kepta višta ruginės duonos plutoje su miežinėmis kruopomis ir troškinti raugintais kopūstais
- Naminis meduolis pagal senovės receptą
- Žolelių arbata