Įvertinti pudingo skonį galime tik paragavę pudingo. – Anglų liaudies išmintis

Dienos pietūs yra svarbus kiekvieno žmogaus kasdieninis ritualas, todėl mūsų šefai su dideliu dėmesiu ir rūpesčiu klientams sudaro meniu ir jį keičia kiekvieną savaitę. Ir visa tai tik tam, kad Jūsų organizmai gautų visko, kas būtina laimingam ir visaverčiam gyvenimui.

pirmadienis

Rūgštynių sriuba + Troškinti kiaulienos kepsneliai su bulvių koše, kopūstų salotomis ir grybų padažu

5.00 

antradienis

Burokėlių sriuba + Tinginių balandėliai su virtom bulvėm ir marinuotais agurkėliais

5.00 

trečiadienis

Trinta daržovių sriuba + Vištienos krūtinėlė įdaryta špinatais su kuskusu ir cukinijų salotomis

5.00 

ketvirtadienis

Ryžių pomidorinė sriuba + Menkės suktinukai su daržovėmis, pateikiama su ryžiais ir grietinėlės padažu

5.00 

Kiekis:

penktadienis

Žuvienė + Tagliatelle makaronai su krevetėm ir daržovėm grietinėlės padaže

5.00 

Kiekis: