Įvertinti pudingo skonį galime tik paragavę pudingo. – Anglų liaudies išmintis
Dienos pietūs yra svarbus kiekvieno žmogaus kasdieninis ritualas, todėl mūsų šefai su dideliu dėmesiu ir rūpesčiu klientams sudaro meniu ir jį keičia kiekvieną savaitę. Ir visa tai tik tam, kad Jūsų organizmai gautų visko, kas būtina laimingam ir visaverčiam gyvenimui.
pirmadienis
Rūgštynių sriuba + Troškinti kiaulienos kepsneliai su bulvių koše, kopūstų salotomis ir grybų padažu
antradienis
Burokėlių sriuba + Tinginių balandėliai su virtom bulvėm ir marinuotais agurkėliais
trečiadienis
Trinta daržovių sriuba + Vištienos krūtinėlė įdaryta špinatais su kuskusu ir cukinijų salotomis
ketvirtadienis
Ryžių pomidorinė sriuba + Menkės suktinukai su daržovėmis, pateikiama su ryžiais ir grietinėlės padažu
penktadienis
Žuvienė + Tagliatelle makaronai su krevetėm ir daržovėm grietinėlės padaže